Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποβλήθηκαν στην Πάτρα μαθητές της Α' Γυμνασίου λόγω χρήσης κινητού - Έβγαλαν φωτογραφία εν ώρα μαθήματος και την ανέβασαν στο TikTok.

Δύο μαθητές από την Πάτρα τιμωρήθηκαν με αποβολή δύο ημερών, καθώς εν ώρα μαθήματος χρησιμοποίησαν το κινητό. Δύο συμμαθητές τους που αντελήφθησαν το περιστατικό ανέφεραν το γεγονός, με αποτέλεσμα να αποβληθούν αρχικά από την τάξη και στη συνέχεια από το σχολείο.

Ο μαθητής της πρώτης γυμνασίου μίλησε στην εκπομπή Live News και εξήγησε πως έγινε το περιστατικού. «Μίλησα με ένα παιδί στην τάξη και μου είπε “θάρρος ή αλήθεια”. Παίζαμε. Και είπα θάρρος. Εκείνος μου είπε έχεις το θάρρος να με βγάλεις μια φωτογραφία; Είπα ναι και τον έβγαλα», είπε αρχικά ο μαθητής.

«Μετά του είπα εγώ θάρρος ή αλήθεια και του είπα αν μπορεί να την ανεβάσει για πέντε ημέρες». Η καθηγήτρια του μαθητή εντόπισε την φωτογραφία την επόμενη μέρα στο λογαριασμό του μαθητή της στο TikTok. Η μητέρα του παιδιού ανέφερε: «Δεν είναι βίντεο, είναι μια φωτογραφία. Δεν είναι κάποια περίεργη φωτογραφία, δεν δείχνει κάτι περίεργο». Όπως αναφέρει μητέρα άλλου παιδιού τόνισε ότι πως οι καθηγητές είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν θα δείξουν καμία επιείκεια σε φαινόμενα που αφορούν τη χρήση κινητού.

Παρά την απαγόρευση διαρρέουν βίντεο από τάξεις σχολείων

Μαθητές αναφέρουν πως παρά τις απαγορεύσεις που ισχύουν σχετικά με την χρήση κινητών στα σχολεία, εξακολουθούν να δημοσιεύονται βίντεο στα social media από τις τάξεις, με τους μαθητές να αναφέρουν πως είτε τα ανεβάζουν για λίγο και μετά τα σβήνουν για να μην γίνουν αντιληπτά από τους καθηγητές ή τα κρατούν στο κινητό τους για προσωπική χρήση.

 

 

 

 

Tags
Back to top button