Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Dodge Challenger SRT Demon με τα 840 άλογα (φωτό, βίντεο)

Τι κάνει ο νέος «δαίμονας» της Dodge πέρα από την ακραία ταχύτητα, την κτηνώδη δύναμη και την απίστευτη ροπή; Σούζες φυσικά, σούζες!

Η Dodge άλλαξε λοιπόν όλα τα δεδομένα των αυτοκινήτων παραγωγής, ξεπερνώντας ακόμα και τις δικές της παλιότερες τρέλες, με το 2018 Dodge Challenger SRT Demon.

Η νέα υπερβολή αποδίδει 840 άλογα και μιλάμε μάλιστα για -σχετικά- προσιτό muscle car, ένα muscle car με ιπποδύναμη που θα ζήλευε μέχρι και η Ferrari φυσικά!

Γι’ αυτό και οι επιδόσεις του ανήκουν σε supercar εκατομμυρίων και όχι σε κοινό αυτοκίνητο παραγωγής μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ (πιθανότατα, μιας και η Dodge δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τιμή).

Ακόμα πιο τρελό είναι ίσως το γεγονός ότι αυτός ο δαίμονας των δρόμων κάνει σούζες! Σανίδωσε το γκάζι και θα το δεις να διαγράφει κάνα μέτρο με τις μπροστινές του ρόδες στον αέρα. Όχι, αλήθεια.

Η Dodge κάλεσε μάλιστα τους ιθύνοντες των Ρεκόρ Γκίνες για να το δουν από κοντά και εκείνοι επιβεβαίωσαν πως το έκανε για 0,89 μέτρα, σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ για αυτοκίνητο παραγωγής!

Το αμάξι απαιτεί βέβαια πολύ ικανούς οδηγούς για να χειριστούν την κτηνώδη δύναμη που αποδίδει ο V8 κινητήρας των 6,2 λίτρων, που του δίνει τον τίτλο του γρηγορότερου και πιο δυνατού muscle car που βγήκε ποτέ στον δρόμο…

Tags
Back to top button