Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Δείτε φωτογραφίες από το ελληνικό hyper car Chaos των 3.000 ίππων

Η είδηση ότι το ελληνικό hypercar των 3.000 ίππων πρόκειται να αποκαλυφθεί την 1η Νοεμβρίου επανέφερε στο προσκήνιο τις επικαιρότητας τις ούτως ή άλλως εξεζητημένες τεχνικές προδιαγραφές του πολυδιαφημισμένου Chaos.

Παγκόσμιο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της Spyros Spyropoulos Automotive σχετικά με την παγκόσμια πρεμιέρα του ελληνικού hypercar των 3.000 ίππων, η οποία είναι προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου.

Μάλιστα, η Spyros Panopoulos Automotive προανήγγειλε και την αποκάλυψη ενός ακόμα υπεραυτοκινήτου, το οποίο θα «καταναλώνει» υδρογόνο, καθώς και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, αγνώστων λοιπών προδιαγραφών.

Το ελληνικό υπερ αυτοκίνητο θα φέρει τις εξής καινοτομίες: Πλαίσιο κατασκευασμένο από Zylon, τιτάνιο και ανθρακόνημα στα επιμέρους τμήματα του κινητήρα, παραμετρική σχεδίαση, κεραμικής σύνθεσης φρένα, εικονική πραγματικότητα(το γνωστό στους περισσότερους Head-Up Display θα συνοδεύεται από τρισδιάστατες προβολές των συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας).

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Tags
Back to top button