Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

CineFIAT: Ο συναρπαστικός κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού (βίντεο)

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εξελίσσεται ραγδαία παράλληλα με το «προϊόν», χάνοντας πολλές φορές τον αρχικό στόχο, που πέρα από τον πρωταθλητισμό και τη διάκριση των εταιρειών και των οδηγών, πρέπει να προσφέρει θέαμα και να αναδεικνύει το ανθρώπινο στοιχείο.

Στο 45λεπτο βίντεο του 1977, η FIAT θέλει να αναδείξει όλες τις πτυχές των ράλι και της F1, παρουσιάζοντάς μας τη συνεργασία και τη συνύπαρξη των οδηγών και των αγωνιστικών ομάδων κάτω από όλες τις συνθήκες.

Εκείνες οι εποχές της «αθωότητας» ξεχωρίζουν ακόμα από την απλότητα και τη δίψα του κοινού για το γεγονός που συνέβαινε κυριολεκτικά στο χωριό τους. Έτσι συμμετείχαν και αυτοί χάρη στην περιέργειά τους, σε αυτό που λέμε αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.

Πέρα όμως από τη ρομαντική πλευρά του βίντεο, η FIAT θέλει προφανώς να προμοτάρει το FIAT 131 Abarth Rally και τη Lancia Stratos HF Gran Turismo, που εκείνη την χρονιά κέρδισαν τον τίτλο στους κατασκευαστές και στους οδηγούς αντίστοιχα.

Πηγή , 

Tags
Back to top button