Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή σε μίνι μάρκετ στα Χανιά: «Άσε το όπλο, θα σκοτωθεί κανείς»

Βίντεο από την στιγμή που πέφτουν οι το απόγευμα του Σαββάτου (15/06/2024) βλέπει το φως της δημοσιότητας

Μακελειό σε μίνι μάρκετ στα Χανιά- Άντρας πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη και χτύπησε με ρόπαλο δύο υπαλλήλους (Εικόνες)

Στο βίντεο με τους πυροβολισμούς στα Χανιά που φέρνει στη δημοσιότητα το zarpanews, φαίνεται ο δράστης και ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, αμφότεροι καλυμμένοι με αίματα στο πρόσωπο και τα χέρια και ένα τρίτο άτομο που προσπαθεί να συγκρατήσει τον δράστη ο οποίος φωνάζει «πες του να με αφήσει».

Την ίδια στιγμή ακούγονται δύο πυροβολισμοί και ο ιδιοκτήτης φωνάζει επανειλημμένα «άσε το όπλο, θα σκοτωθεί κανείς».

Μετά από συμπλοκή λίγων δευτερολέπτων, ο δράστης σπρώχνει και ρίχνει κάτω το ένα άτομο, παίρνει το κράνος του, και χωρίς ίχνος βιασύνης, κατευθύνεται στη μηχανή και φεύγει με ένα ακόμα άτομο που τον περιμένει.

Δύο ακόμη υπάλληλοι του μίνι μάρκετ τραυματίστηκαν από ρόπαλο που κρατούσε ο δράστης 

Tags
Back to top button