Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν 3 άτομα για ναρκωτικά και όπλα στα Χανιά -Όσα κατασχέθηκαν από τις Αρχές

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, συνέλαβαν τρία άτομα για ναρκωτικά και όπλα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων ότι 44χρονος αλλοδαπός προβαίνει στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων.

Τι κατασχέθηκε κατά την έρευνα στο σπίτι του 44χρονου


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του εν λόγω αλλοδαπού όπου εντοπίστηκαν ακόμα δύο αλλοδαποί (27 και 39 ετών) ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 690 γραμμάρια κάνναβης,
  • μικροποσότητα κοκαΐνης,
  • ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
  • δύο (2) ζυγαριές,
  • μεταλλική συσκευή άλεσης ναρκωτικών ουσιών (τρίφτης),
  • σιδηρογροθιά με ενσωματωμένη συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser)
  • τρία (3) μαχαίρια,
  • το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες,
  • 14 κινητά τηλέφωνα


Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Tags
Back to top button