Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Το Κίεβο στέλνει στο μέτωπο στρατεύματα χωρίς «επαρκή εκπαίδευση» - Χιλιάδες Ουκρανοί κρύβονται για να αποφύγουν τη στράτευση- Ζελένσκι: Η Ρωσία έριξε 2.400 βόμβες τον Ιούνιο

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα Σάββατο πως δυνάμεις της Ρωσίας ανέπτυξαν περισσότερες από 2.400 κατευθυνόμενες βόμβες στην Ουκρανία τον Ιούνιο, και περίπου 700 από αυτές έχουν χρησιμοποιηθεί κατά του Χαρκόβου, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας.


Ο Ουκρανός πρόεδρος κάλεσε εκ νέου τους δυτικούς συμμάχους του Κιέβου να παραδώσουν τα υποσχόμενα πακέτα στρατιωτικής βοήθειας «χωρίς καθυστέρηση, ώστε να εκτελεστούν οι συμφωνίες που πετύχαμε με τον πρόεδρο (των ΗΠΑ) Μπάιντεν».

Tην ίδια στιγμή δημοσίευμα των  αναφέρει πως δεκάδες χιλιάδες Ουκρανοί άντρες κρύβονται καθώς αποφεύγουν τη στράτευση από φόβο μήπως πεθάνουν στη σύγκρουση που περιλαμβάνει «αιματηρό πόλεμο χαρακωμάτων».

Αν και δεν είναι σαφές πόσοι άνδρες κρύβονται από τις αρχές, σε μεγάλες πόλεις όπως το Κίεβο και τη Λιβλ, ομάδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ειδοποιούν τα μέλη για κινητοποίηση περιλαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, έγραψε η εφημερίδα.

Ουκρανοί άνδρες εξέφρασαν φόβο ότι θα πεθάνουν στη σύγκρουση, συνέχισαν οι NYT. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το Κίεβο στέλνει στρατεύματα χωρίς «επαρκή εκπαίδευση» στο μέτωπο για να αντικαταστήσουν τις απώλειες μάχης.

Στρατιωτικοί αναλυτές συμφωνούν ότι η έλλειψη επαρκούς εκπαίδευσης δυσκολεύει το Κίεβο να διατηρήσει τις γραμμές του, κατέληξε η εφημερίδα.

Tags
Back to top button