Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για παράνομο έρανο στη Φλώρινα

Αστυνομικοί στη Φλώρινα συνέλαβαν τέσσερα άτομα μετά από καταγγελίες για παράνομο έρανο από τον οποίο οι δράστες κέρδιζαν χρήματα.

Τέσσερα άτομα, 3 γυναίκες και 1 άνδρας, συνελήφθησαν στην Φλώρινα από αστυνομικούς, για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κατά περίπτωση.  

Ύστερα από αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκαν οι 3 Ελληνίδες να ενεργούν παράνομα συγκαλυμμένο έρανο, με τη μορφή πώλησης εικόνων και εντύπων, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 18 εικόνες Αγίων, 71 έντυπα, 6 μπλοκ αποδείξεων, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 439,95 ευρώ.

Επιπλέον, στην κατοχή της μίας συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 ναρκωτικά δισκία.

Από την έρευνα, εντοπίσθηκε και συνελήφθη επίσης στην πόλη της Φλώρινας και άνδρας, επίσης Έλληνας, ο οποίος ήταν ο άμεσος συνεργός των προαναφερόμενων συλληφθέντων ατόμων που διεξήγαγαν έρανο, χωρίς την απαραίτητη από το νόμο άδεια.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Tags
Back to top button