Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νοσηλεύεται 17χρονος μετά από καυγά στη Λάρισα- Φέρει κατάγματα στη μύτη και τραύμα στο μάτι

17χρονος από τον Τύρναβο νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μετά από καβγά μεταξύ ανηλίκων το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την Ελευθερία Λάρισας, ο καβγάς σημειώθηκε στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στον Τύρναβο, όταν σύμφωνα με την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου μια δεκαμελής παρέα ανηλίκων «πιάστηκε» στα χέρια με την πενταμελή παρέα του 17χρονου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρότερα στο μάτι, αλλά και να αποκτήσει κατάγματα στη μύτη.

Λάρισα: Προσήχθη 15χρονος για τον καβγά -Ταυτοποιήθηκαν ακόμη πέντε ανήλικοι


Το κίνητρο της εμπλοκής των δύο ομάδων ανηλίκων ερευνάται από το Α.Τ. Τυρνάβου, αν και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φέρεται ο καβγάς να προκλήθηκε για λόγους … «επίδειξης ισχύος» και «κυριαρχίας». Το επεισόδιο έγινε γνωστό την επόμενη ημέρα μετά και τη μήνυση κατά αγνώστων που υποβλήθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή τον τραυματισμό του ανήλικου μαθητή. Από τη μέχρι τώρα έρευνα του Α.Τ. Τυρνάβου ταυτοποιήθηκαν συνολικά 6 ανήλικοι, ηλικίας από 15 έως και 17 ετών ως μέλη της πολυμελούς ομάδας των δραστών.

Εκ των οποίων ένας 15χρονος αναγνωρίστηκε ως ο δράστης του ξυλοδαρμού και κατά την προσαγωγή του στο Α.Τ. Τυρνάβου φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ κατασχέθηκε και ένα μπρελόκ τύπου αλυσίδα, με το οποίο φέρεται να χτύπησε τον 17χρονο. Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκαν τα στοιχεία άλλων 5 ανηλίκων (από 16 έως και 17 ετών), οι οποίοι εξετάστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ η έρευνα του Α.Τ. Τυρνάβου βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία και των υπολοίπων αφού όπως προαναφέρθηκε στην ομάδα του 15χρονου φέρεται να συμμετείχαν περί τα 10 παιδιά.

Να σημειωθεί πως σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας.

Tags
Back to top button