Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Βίντεο: Δείτε που είναι τα βράδια τα πιο πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα!

Η Σιγκαπούρη είναι μια πόλη-κράτος στη Νοτιοανατολική Ασία και συγκεκριμένα στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου της Μαλαισίας. Παγκόσμιο οικονομικό και εμπορικό κέντρο, συγκεντρώνει τεράστιο πλούτο αλλά και ένα σημαντικό πρόβλημα: το χωροταξικό.

Το πολύ μικρό μέγεθος της νησιωτικής αυτής πόλης σε συνδυασμό με τον αριθμό του πληθυσμού της (περίπου 5,6 εκατομμύρια) αλλά και τα πλήθη των εμπορικών επισκεπτών που δέχεται, καθιστούν τη διαμονή και την κυκλοφορία στα όριά της ιδιαίτερα δύσκολη.

Ο μεγάλος πλούτος της πόλης την καθιστά επίσης σημαντική αγορά πανάκριβων πολυτελών και σπορ αυτοκινήτων, τα οποία προφανώς αντιμετωπίζουν και αυτά πρόβλημα χώρου.

Δεν είναι λοιπόν διόλου περίεργο που ένα κορυφαίας τεχνολογίας αυτοματοποιημένο πάρκινγκ δημιουργήθηκε ειδικά για αυτά, στο κέντρο της πόλης. Η εταιρεία Autobahn Motors Building που το διαχειρίζεται, φρόντισε μάλιστα να το καταστήσει πόλο έλξης όχι μόνο για τους κατόχους των πανάκριβων οχημάτων που το χρησιμοποιούν, αλλά για όλους τους λάτρεις της αυτοκίνησης. Επενδυμένοι με γυαλί, οι τέσσερις πυλώνες των 15 ορόφων στους οποίους σταθμεύουν τα πολύτιμα τετράτροχα, βρίσκονται σε κοινή θέα.

Ειδικά τη νύχτα όπου τα supercars και οι λιμουζίνες γεμίζουν σχεδόν απόλυτα το χώρο, με τη βοήθεια του κατάλληλου φωτισμού αποτελούν ένα μοναδικό θέαμα.  

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Tags
Back to top button