Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Αυτό είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Καλάσνικοφ απάντηση στην Tesla

Η ρωσική εταιρεία κατασκευής Καλάσνικοφ, αποφάσισε να ασχοληθεί και με την βιομηχανία των αυτοκινήτων και λανσάρει ένα νέο ηλεκτροκίνητο όχημα με ρετρό όψη.

Η εταιρεία πίσω από το διάσημο όπλο AK-47 παρουσίασε το νέο αυτό αυτοκίνητο σε θαλασσί χρώμα, το CV-1, σε μια εκδήλωση κοντά στην πρωτεύουσα, τη Μόσχα.

Είπε πως το CV-1, εμπνευσμένο από ένα σοβιετικό hatchback που είχε δημιουργηθεί τη δεκαετία του ‘70, ήταν ένα επαναστατικό «supercar».

Η εταιρεία ανέφερε σε δήλωσή της την Πέμπτη πως το CV-1 έχει μια σειρά από «πολύπλοκα συστήματα» με τεχνολογία που «θα μας επέτρεπε να σταθούμε δίπλα στις τάξεις των παγκόσμιων παραγωγών ηλεκτρικών αυτοκινήτων όπως η Tesla».

Πρόσθεσε ότι όταν εξελιχθεί πλήρως, το αυτοκίνητο θα έχει μέγιστη ταχύτητα αρκετές φορές μεγαλύτερη από τα υπάρχοντα ηλεκτρικά οχήματα που παράγει η εταιρεία και θα μπορούσε να ταξιδέψει 220 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση. Δεδομένου ότι είναι το πρωτότυπο, λεπτομέρειες όπως η τιμή του οχήματος δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Η Καλάσνικοφ προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές της και πρόσφατα ξεκίνησε μια σειρά ρούχων και έναν κατάλογο προσωπικών αντικειμένων που κυμαίνονται από ομπρέλες μέχρι καλύμματα smartphones.

Ωστόσο, η απόφασή της να τραβήξει το δρόμο της κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων αντιμετωπίστηκε με μικτές αντιδράσεις στη Μόσχα.

 

Tags
Back to top button