Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Αυτή η Toyota 2000GT είναι για «ακριβά γούστα» (βίντεο)

Η Toyota γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια της 2000GT και, ως μέρος του εορτασμού, έδωσε στη δημοσιότητα αυτό το video που λέει την ιστορία αυτού του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Από το 1967 έως το 1970, η Toyota κατασκεύασε συνολικά 351 σπορ κουπέ 2000GT, αποδεικνύοντας ότι η ιαπωνική εταιρεία είχε τη δυνατότητα να φτιάξει ένα αυτοκίνητο εξαιρετικό από σχεδιαστική και μηχανολογική άποψη. Η φήμη της 2000GT βέβαια συνέβαλε σημαντικά και η εμφάνισή της στην ταινία του James Bond «Ζεις μονάχα δυο φορές», με τον Sean Connery. Ο πράκτωρ 007 οδηγούσε όμως την ανοιχτή έκδοση, που κατασκευάστηκε σε μόλις δύο κομμάτια.

Η σημερινή ιδιοκτήτρια της 2000GT του video, Jane Weitzmann, έφερε με τον (μακαρίτη) άντρα της το αυτοκίνητο από την Ιαπωνία πριν εννέα χρόνια. Η ιστορία του είναι άγνωστη και το μόνο σίγουρο είναι ότι, κατά την ανακατασκευή, βρέθηκε μια τρύπα από σφαίρα στην πόρτα του οδηγού. «Θα χτύπησε τον οδηγό κάπου στο πάνω μέρος του μηρού, οπότε αυτό θα πρέπει να εξηγεί και τη ζημιά που είχε κάποτε το αυτοκίνητο στο εμπρός μέρος του».

ΠΗΓΗ: drive.gr

Tags
Back to top button