Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Απόψε ο τελικός πόλο γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού-ΝΟΒ

Απόψε στις 8 το βράδυ στο “Π.Καπαγέρωφ” στον Πειραιά ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου για τον αγώνα που θα κρίθει ο τίτλος της πρωταθλήτριας ομάδας στο πόλο γυναικών.

Η νεανική ομάδα που έχει δημιουργηθεί από την παλαιά πρωταθλήτρια, παρόλο που ξεκίνησε καλά στη σειρά των τελικών και έκανε την έκπληξη κατακτώντας τους δύο πρώτους αγώνες, δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στην πίεση της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκες», με όπλο την εμπειρία, κατάφεραν να νικήσουν στο τρίτο και στο τέταρτο παιχνίδι και να οδηγήσουν τη σειρά σε 5η αναμέτρηση.

Τον τίτλο του φαβορί της συνάντησης τον φέρει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν αθλήτριες που έχουν πρωταγωνιστήσει σε διεθνείς διοργανώσεις, ενώ τα κορίτσια της Βουλιαγμένης βασίζονται στην αγάπη και το πάθος που έχουν για το άθλημα και στην πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η Αλεξία Καμμένου. Οι «Πειραιώτισσες» πριν από λίγες ημέρες είχαν διεκδικήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ στον τελικό της διοργάνωσης. «Ξέραμε τις δυνατότητες του Ολυμπιακού. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στον Πειραιά και ας κερδίσει ο καλύτερος», δήλωσε η προπονήτρια της Βουλιαγμένης.

Ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό τομέα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και ο προπονητής του συλλόγου Χάρης Παυλίδης θα επανέλθει στη θέση του, καθώς εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί στον τέταρτο τελικό.

Πρόκειται για την τέταρτη φορά που η σειρά των τελικών θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, από την περίοδο 2008-2009 που άρχισε να ισχύει η διαδικασία των πλέι οφ για την Α1 γυναικών. Και στις τρεις προηγούμενες σειρές τελικών οι αντίπαλοι ήταν ίδιοι και οι «ερυθρόλευκες» είχαν κατακτήσει και τις τρεις φορές τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Tags
Back to top button