Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Απόλυτος κυρίαρχος η Mercedes στις δοκιμές στο Γκραν Πρι Ουγγαρίας

Απόλυτος κυρίαρχος η Mercedes στις δοκιμές στο Γκραν Πρι Ουγγαρίας- Σήμερα (16:10  ώρα Ελλάδας) ο αγώνας

Με ρυθμούς βόλτας ο Χάμιλτον κέρδισε την  pole position για το Γκραν Πρι Ουγγαρίας. Μόνο ο «ομόσταυλός» του Βάλτερι Μπότας βρέθηκε στο ίδιο δευτερόλεπτο κοντά του  αλλά από ότι φάνηκε ο Χάμιλτον δεν έδειξε να πιέζεται. Για τον Χάμιλτον ήταν η 90η pole position στην καριέρα του και η 7η στην Ουγγαρία.

Μόνο ο Ράσελ έκανε έναν εκπληκτικό γύρο και έφερε για λίγο τη Williams στην τρίτη θέση, πίσω μόνο από τις Mercedes των Χάμιλτον και Μπότας. Ο Ράσελ ήταν και ο πρώτος που έκανε χρόνο στο Q2. Αλλά η χαρά του κράτησε για λίγο αφού ο Χάμιλτον έσπασε  το ρεκόρ γύρου με χρόνο 1:14.261 και ανέβηκε  στην κορυφή του πίνακα των χρόνων. Πολύ καλά πηγαίνει και ο Λατιφί. Διαρκώς βελτιώνεται και χθές έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο.

Όπως δείχνουν τα πράγματα η Mercedes φέτος δεν θα έχει ουσιαστικό αντίπαλο. Η Ferrari αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα αλλά και οι άλλες ομάδες που έχουν πολύ καλούς οδηγούς δεν μπορούν να πλησιάσουν τους ρυθμούς της Mercedes.

Tags
Back to top button