Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Αποχώρησε από το δίκτυο της Peugeot η εταιρία ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ – Στην εταιρεία ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ η επιχείρηση

Η εταιρεία ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ ΕΠΕ, η οποία μέχρι τώρα ήταν ένας  από τους επίσημους διανομέας και επισκευαστής PEUGEOT στην  Aγ. Παρασκευή αποχώρησε σήμερα 4 Σεπτεμβρίου από το δίκτυο.

Οι αδελφοί Νίκος και Τάκης Λαουράκης, εταίροι της ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ ΕΠΕ, κατόπιν δικής τους απόφασης και με την σύμφωνη γνώμη του Ομίλου Συγγελίδη, επίσημο Εισαγωγέα και Διανομέα της μάρκας PEUGEOT στην Ελλάδα, αποχώρησαν για να εστιάσουν στις υπόλοιπες επιχειρήσεις τους στον τομέα των ακινήτων και του τουρισμού.

Η επιχείρηση μεταβιβάζεται άμεσα στην εταιρεία ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ, επίσημο διανομέα και επισκευαστή της PEUGEOT διασφαλίζοντας αμφότεροι όλες τις θέσεις εργασίας. Η οικογένεια ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ με την πολύχρονη παρουσία της στον χώρο του αυτοκινήτου αναλαμβάνει να συνεχίσει την δραστηριότητα της μάρκας PEUGEOT στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής με τον ίδιο επιτυχημένο τρόπο που κάνει τα τελευταία χρόνια στο έτερο ολοκληρωμένο συγκρότημα της εταιρείας στην Νέα Χαλκηδόνα. 

Tags
Back to top button