Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Απίστευτο ατύχημα στο W Series στο Σπα - Συγκρούστηκαν έξι οδηγοί! (βίντεο)

Το αμιγώς γυναικείο πρωτάθλημα σε τέσσερις τροχούς W Series είχε ένα τρομερό ατύχημα στις κατατακτήριες δοκιμές για τον αγώνα στο Σπα. Συνολικά έξι οδηγοί έχασαν τον έλεγχο στη διάσημη στροφή Eau Rouge και προσέκρουσαν στα προστατευτικά ελαστικά της Radillion.

Το τρομακτικό της υπόθεσης είναι πως τα μονοθέσια έχασαν διαδοχικά το ένα μετά το άλλο τον έλεγχο, με την καραμπόλα να είναι άκρως τρομακτική. Συνολικά έξι οδηγοί συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με τα μονοθέσια να γίνονται συντρίμμια.

Όπως ανακοινώθηκε από το W Series, όλες οι οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους και έως τώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί κάποιος τραυματισμός. Οι πρώτοι έλεγχοι έγιναν στο ιατρικό κέντρο της πίστας και δύο από τις εμπλεκόμενες μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Για την ιστορία, οι κατατακτήριες συνεχίστηκαν αφού καθαρίστηκε το σημείο, με τη Τζέιμι Τσάντουϊκ να κατακτά την pole position.

Δείτε το βίντεο με το απίστευτο και παράλληλα τρομακτικό συμβάν.

Tags
Back to top button