Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Ανοδικές ήταν οι πωλήσεις για την Ford το 2016

Οι πωλήσεις των επιβατικών της αυξήθηκαν κατά 2% ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο, κάνοντας το 2016 την καλύτερη χρονιά για τα επιβατικά Ford...

Οι Ευρωπαϊκές πωλήσεις της Ford αυξήθηκαν κατά 5% το 2016, φτάνοντας σχεδόν τα 1,4 εκατομμύρια οχήματα στις 20 παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Συγκεκριμένα λοιπόν, οι πωλήσεις της Αμερικανικής εταιρίας στις 50 Ευρωπαϊκές αγορές σημείωσαν άνοδο 4% το 2016, με 1,5 εκατομμύρια οχήματα. Το μερίδιο της Ford στις 50 Ευρωπαϊκές αγορές της παραμένει στο 7,7%, ενώ στις 20 παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αγορές αντίστοιχα έπεσε κατά 0,1 ποσοστιαία μονάδα στο 7,9%. 

Οι πωλήσεις των επιβατικών της αυξήθηκαν κατά 2% ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο, κάνοντας το 2016 την καλύτερη χρονιά για τα επιβατικά Ford στις 20 Ευρωπαϊκές αγορές από το 2011. Οι πωλήσεις λιανικής και fleet μαζί αποτέλεσαν το 75% των πωλήσεων επιβατικών οχημάτων Ford το 2016, φέρνοντας τη μπροστά από το μέσο όρο της βιομηχανίας, στις πέντε καλύτερες παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αγορές κατά δυο ποσοστιαίες μονάδες.

Tags
Back to top button