Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία παρουσίασης της νέας γενιάς Ford Mustang

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία παραγωγής της Ford Mustang, η έβδομη γενιά του μοντέλου θα παρουσιαστεί το 2022, δύο χρόνια δηλαδή αργότερα από το αναμενόμενο.

Σε αγγελία της Ford που δημοσιεύθηκε στο κοινωνικό δίκτυο LinkedIn, αποκαλύφθηκε πως η έβδομη γενιά της Ford Mustang θα παρουσιαστεί το 2022 ως μοντέλο MY2023 στην αμερικανική αγορά.

Η περιγραφή της θέσης εργασίας αφορά μηχανικό σχετικό με τους τομείς του εσωτερικού θορύβου (από αέρα και κύλιση) και διαρροής αέρα, με βάση το εργοστάσιο Flat Rock στο Michigan. Όπως αναφέρει το κείμενο, ο εργαζόμενος θα συμμετάσχει στην τελευταία φάση εξέλιξης της επόμενης Mustang (S650) πριν από την επίσημη πρεμιέρα του.

Να πούμε ότι παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την πρεμιέρα του νέου μοντέλου μέσα στο 2020, στη συνέχεια το πλάνο πήρε αναβολή για το 2021, και όπως καταλαβαίνουμε πλέον σταθεροποιείται στο 2022.

Μέσα στο διάστημα που απομένει μέχρι τον παροπλισμό της, η σημερινή ανανεωμένη έκτη γενιά της Mustang (S550) θα αποκτήσει τη νέα έκδοση Mach 1 με ανασχεδιασμένο αεροδυναμικό πακέτο, αλλά και μια υβριδική έκδοση που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του έτους. Να θυμίσουμε πως η έκτη γενιά του pony car παρουσιάστηκε το 2013 και ανανεώθηκε το 2017, με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τις 500.000 μονάδες.

Πηγή: Motor1

Tags
Back to top button