Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Στ. Κούλογλου: «Ο Β. Σόιμπλε δεν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση - Θέλει να ρίξει την κυβέρνηση»

Την άποψη ότι «ο Σόιμπλε δεν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση, θέλει να ρίξει την Κυβέρνηση», υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

O Στ. Κούλογλου επικαλέστηκε πληροφορίες από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο και εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ: «Ο Σόιμπλε θεωρεί ότι ο κ. Μητσοτάκης θα του κάνει όλα τα χατίρια, θα εφαρμόσει αυτό το σχέδιο που είχε στο μυαλό του για την Ελλάδα».

«Το σχέδιο του είναι για συντάξεις και μισθούς στα 300 ευρώ και μία χώρα με φθηνό εργατικό δυναμικό για τις βιομηχανίες της Βόρειας Ευρώπης. Αυτό δεν έγινε ούτε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ούτε από την τωρινή, αλλά ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται πρόθυμος να το κάνει. Αυτό δεν είναι πληροφορία, αλλά εκτίμηση», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, είπε ότι «πρέπει να διατηρούμε την ψυχραιμία μας». Στη συνέχεια, διευκρίνισε «ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει μόνη της αυτή την κρίσιμη στιγμή» και ότι «πρέπει να υπάρξει μία εθνική συνεννόηση».

Τέλος, σε ερώτηση για το σενάριο των εκλογών, απάντησε: «Το χειρότερο σενάριο αυτή τη στιγμή για τη χώρα είναι οι εκλογές. Αν το προκαλέσει ο Σόιμπλε, είναι αναπόφευκτο». 

Tags
Back to top button