Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Θ.Πλεύρης: Έρχεται διάταξη για την απόλυση των ανεμβολίαστων υγειονομικών - «Ριψάσπιδες που αρνούνται την επιστήμη»

Διάταξη με την οποία οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα αποχωρήσουν οριστικά από ΕΣΥ επεξεργάζεται το υπουργό Υγείας, σύμφωνα με τον αρμόδιο Υπουργό, Θάνο Πλεύρη.

«Ούτε θα επιστρέψουν, ούτε θα τεθεί θέμα αν πρέπει να πάρουν χρήματα, ούτε θα τους αναγνωριστεί ο χρόνος εργασίας τους», απάντησε ο υπουργός Υγείας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Λαμπρούλη.

«Όποιος αρνείται την επιστήμη δεν μπορεί να παρέχει υπηρεσία στο σύστημα υγείας» μετά την 31η Μαρτίου, ανέφερε ο Θ. Πλεύρης και ανακοίνωσε τις δύο επιλογές:

«Επεξεργαζόμαστε διάταξη. Δύο πράγματα θα γίνουν. Με τη λήξη ή θα υπάρξει παράταση ή όποιος δεν εμβολιάζεται δεν θα παραμείνει στο σύστημα υγείας και θα προκηρυχθεί η θέση τους γι’ αυτούς που βρίσκονται τώρα στο σύστημα υγείας και δεν είναι ριψάσπιδες. Κάποιος που αρνείται την επιστήμη, που αρνείται τους νόμους της επιστήμης που λένε ότι πρέπει να υπάρχει εμβολιασμός, αυτός είναι κατά της επιστήμης που πρέπει να υπηρετήσει στο σύστημα υγείας».

Tags
Back to top button