Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Στη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο με τον Ελεύθερο Τύπο: Αφιέρωμα στον πόλεμο της Ουκρανίας

Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην σύγκρουση της Ουκρανίας κυκλοφορεί το νέο τεύχος της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ εκτάκτως αυτό το Σάββατο με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Όπως το 2014 η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ είχε προβλέψει ότι τα δραματικά γεγονότα στην πλατεία Μεϊντάν και η κατάληψη της Κριμαίας θα αλλάξει την Ευρώπη, έτσι και σήμερα καταγράφει την τελική φάση του δράματος με ένα αφιέρωμα το οποίο μόνο η συντακτική ομάδα της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ μπορεί να καταγράψει στην Ελλάδα:

Διαβάστε στο αφιέρωμα:

- Οι μυστικές επιχειρήσεις των ρωσικών ειδικών δυνάμεων

- Οι τακτικές των Ρώσων αλεξιπτωτιστών

- Η ταχεία προέλαση των ρωσικών αρμάτων μάχης

- Οι αεροπορικές επιχειρήσεις της RuAF: Περιορισμένες αλλά ουσιαστικές


Επίσης διαβάστε στη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ:

- ALIS & ODIN: Πως κατέρρευσε το σύστημα υποστήριξης των F-35


- Κλάση «Soryu» JN: Μεταχειρισμένα υποβρύχια AIP για το ΠΝ;


- S-300PMU-1: Πως έγινε η μεταφορά τους στην Ελλάδα – Το παρασκήνιο του πλέον προηγμένου α/α συστήματος που «αποστράτευσε» ο Κ.Μητσοτάκης


- Βλήματα cruise: Οι ΗΠΑ από τη Μεσόγειο απειλούν τη Μαύρη Θάλασσα


- Ο Β.Πούτιν δεν «διορθώνει τα λάθη του Λένιν»: Διορθώνει τα λάθη του ΝΑΤΟ - Και δεν θα σταματήσει να το κάνει...


- Διόπτρες νυκτερινής όρασης: Η ΠΑ εκπαιδεύεται για αγώνα τη νύχτα


- Tu-160 Blackjack: Η «Πυρηνική Ρομφαία» της RuAF


ΙΣΤΟΡΙΑ

- ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ: Τα πρώτα αεροσκάφη που κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα

Tags
Back to top button