Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοκ στο Τενεσί: Γυναίκα προσέλαβε εκτελεστή για να σκοτώσει τη σύζυγο άντρα που γνώρισε σε dating app

Γυναίκα στο Τενεσί των ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε φυλάκιση καθώς προσέλαβε εκτελεστή για να σκοτώσει τη σύζυγο άνδρα που γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών.

Η Melody Sasser, 48 ετών, κατέβαλε σχεδόν 10.000 δολάρια σε Bitcoin σε έναν εκτελεστή μέσω του κρυφού ιστότοπου «Online Killers Market» το 2023, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Η Sasser εγγράφηκε με το όνομα χρήστη «cattree» και απευθύνθηκε στον διαχειριστή της ιστοσελίδας για να θέσει το αίτημά της.

«Πρέπει να φαίνεται τυχαίο ή ατύχημα»


«Πρέπει να φαίνεται τυχαίο ή ατύχημα, δεν θέλω μια μακρά έρευνα. Μετακόμισε πρόσφατα με τον νέο της σύζυγο», έγραψε.

Ο στόχος, που αναφέρεται μόνο με τα αρχικά JW, ζει στην Αλαμπάμα με τον σύζυγό της DW. Η Sasser ισχυρίστηκε ότι γνώρισε τον DW στο Match.com, έναν δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών. Ο άντρας είπε ότι η Sasser τον είχε βοηθήσει σε μια πεζοπορία πριν ο ίδιος μετακομίσει στην Αλαμπάμα και παντρευτεί την JW.

Πέρασαν δύο μήνες μετά την ανάθεση της αποστολής και η Sasser έγινε ανυπόμονη, γράφει η New York Post. Εν τω μεταξύ, άφησε απειλητικά φωνητικά μηνύματα στο τηλέφωνο στην σύζυγο χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για να μεταμφιέσει τη φωνή της, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Εντόπιζε επίσης τις τοποθεσίες του ζευγαριού χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή που ονομάζεται Strava, μια εφαρμογή όπου οι χρήστες ανεβάζουν τα χιλιόμετρα και τις διαδρομές που κάνουν σε αθλητικές δραστηριότητες.

Tι βρήκαν στο σπίτι της γυναίκας


«Περίμενα 2 μήνες και 11 ημέρες και η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί. Πριν από 2 εβδομάδες είπατε ότι δουλεύεται και ότι θα τελειώσει σε μια εβδομάδα. η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. πρέπει να ανατεθεί σε κάποιον άλλο; θα γίνει; Προς τι η καθυστέρηση; πότε θα γίνει,» έγραψε η Sasser σε μήνυμα προς τον διαχειριστή του ιστότοπου. Ο ίδιος ιστότοπος προσφέρει υπηρεσίες όπως χάκινγκ, απαγωγή, εκβιασμό, παραμόρφωση με οξύ και σεξουαλική βία, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο WVLT.

Οι διωκτικές αρχές ανακάλυψαν στο σπίτι της Sasser ένα ημερολόγιο που απαριθμούσε ένα σωρό άλλες ιστοσελίδες για πρόσληψη εκτελεστών, ένα χειρόγραφο ιστορικό επικοινωνίας με την Online Killers Market και μια στοίβα από αμερικανικά νομίσματα με συνημμένο σημείωμα που ανέφερε μια διεύθυνση Bitcoin.

Πέρα από την ποινή των οκτώ και πλέον ετών που της επιβλήθηκε, θα πρέπει να καταβάλει πάνω από 5.000 δολάρια σε αποζημίωση.

 

Tags
Back to top button