Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοκ στη Σενεγάλη: Τουλάχιστον 30 πτώματα σε αποσύνθεση βρέθηκαν σε βάρκα

Βρέθηκαν τουλάχιστον 30 πτώματα σε αποσύνθεση σε σκάφος που παρασύρθηκε περίπου 70 χιλιόμετρα από τις ακτές της πρωτεύουσας της Σενεγάλης, Ντακάρ, ανακοίνωσαν σήμερα Δευτέρα οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Το Πολεμικό ναυτικό ενημερώθηκε για την παρουσία του σκάφους χθες, Κυριακή βράδυ, και ένα σκάφος της ακτοφυλακής αναπτύχθηκε αμέσως στην θαλάσσια περιοχή, τόνισαν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας σε ανακοίνωσή τους.

«Μέχρι στιγμής έχουν καταμετρηθεί 30 πτώματα», τόνισε, προσθέτοντας ότι οι έρευνες θα παράσχουν ακριβέστερες πληροφορίες για τον αριθμό των νεκρών και από που αναχώρησε το σκάφος.

Η προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης των πτωμάτων καθιστά δύσκολη τη διαδικασία ταυτοποίσης τους, συμπλήρωσε ο στρατός.

Η οδός μετανάστευσης του Ατλαντικού από τις ακτές της Δυτικής Αφρικής προς τα Κανάρια Νησιά, που χρησιμοποιείται συνήθως από Αφρικανούς μετανάστες που προσπαθούν να φτάσουν στην Ισπανία, είναι μία από τις πιο θανατηφόρες στον κόσμο.

Ένας άνευ προηγουμένου αριθμός σχεδόν 5.000 μεταναστών έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα τους πρώτους πέντε μήνες του 2024 προσπαθώντας να φτάσουν στο ισπανικό αρχιπέλαγος, ανακοίνωσε τον Ιούνιο η οργάνωση Walking Borders.
 

Tags
Back to top button