Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Σήμανση ο δημοσιογράφος που κατηγορείται για ξυλοδαρμό

Την πρώτη φωτογραφία του δημοσιογράφου της Κρατικής Τηλεόρασης που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του και επίσης δημοσιογράφου της ΕΡΤ, όπως τραβήχτηκε από τη Σήμανση όπου οδηγήθηκε για να δακτυλοσκοπηθεί και να «φακελωθεί» πλέον στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ, φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr.

Ο 45χρονος που συνελήφθη για την κακοποίηση της 30χρονης, κρατείται στα κελιά του Τμήματος Ομονοίας όπου έγινε και η καταγγελία στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας αναμένεται να μεταχθεί αύριο (28/06/2024) στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να δώσει στην απολογία του τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για το άγριο επεισόδιο το βράδυ της 23ης Ιουνίου στο σπιτι της 30χρονης συντρόφου του.

Ο ίδιος ήρεμος και χωρίς να λέει πολλά επαναλαμβάνει πως υπήρξε τσακωμός μεταξύ τους όμως όπως ισχυρίζεται και ο ίδιος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τη σύντροφό του της οποίας ζητά την ποινική δίωξη γιατί όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην κατάθεση του τον χαστούκισε και του προκάλεσε αιμάτωμα στο αριστερό αυτί. Την ίδια ώρα συμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 30χρονης προκειμένου να προλάβουν να τη συμπεριλάβουν στο φάκελο της υπόθεσης. 

Tags
Back to top button