Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Θρησκεία

Ρωσία: Η μορφή της Παναγίας αποτυπώθηκε πάνω στο τζάμι! (φωτό)

Ένα θαυμαστό γεγονός έλαβε μέρος στον Καθεδρικό Ναό της Γεννήσεως του Κυρίου στο Χαμπαρόσκ της Ρωσίας.

Στο τζάμι της εικόνας της Παναγίας ο ‘‘Ακένωτος Κρατήρ»αποτυπώθηκε η μορφή της Παναγίας

Κατά τον καθαρισμό των εικόνων από τους πιστούς, όταν έφτασαν μπροστά στην εικόνα της Παναγίας ο »Ακένωτος Κρατήρ» θέλησαν να βγάλουν το τζάμι νομίζοντας πως είναι σκονισμένο αλλά δεν καθάριζε με τίποτα. Αποφάσισαν να πλύνουν το τζάμι όμως κοιτώντας το τζάμι στο φως διαπίστωσαν ότι η εικόνα είχε αποτυπωθεί στο τζάμι σαν το »αρνητικό»ενός φιλμ.

Η εικόνα της Παναγίας ο «Ακένωτος Κρατήρ» βρίσκεται στον Καθεδρικό Ναό από το 2004

Tags
Back to top button