Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Θρησκεία

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: «Ο λαός της Ουκρανίας δεν πρέπει να υποφέρει άλλο»

O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στέλνει μήνυμα συμπαράστασης προς τον λαό της Ουκρανίας.

Συγκεκριμένα, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής λέει στο μήνυμά του: «Με βαριά καρδιά παρακολουθούμε τους αδελφούς και τις αδερφές μας στην Ουκρανία οι οποίοι βρίσκονται υπό τη βάναυση εισβολή του Βλαντιμίρ Πούτιν. Προσευχόμαστε για την ασφάλεια και την επιμονή τους. Προσευχόμαστε να τελειώσει αυτός ο πόλεμος. Προσευχόμαστε να επικρατήσει η κοινή λογική. Ο λαός της Ουκρανίας δεν πρέπει να υποφέρει άλλο».

Tags
Back to top button