Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Θρησκεία

Σε Θεσσαλονίκη και Άγιον Όρος ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και στο Άγιον Όρος θα πραγματοποιήσει μέχρι το τέλος του μήνα, ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος με την συνοδεια 25 «Αρχόντων» - εκκλησιαστικούς παράγοντες της Αμερικής και συνεργάτες του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος θα επισκεφτεί και τη Ροδόπη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έδωσε στη δημοσιότητα η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής την Τετάρτη, 2 Μαρτίου στις 17:00 θα τελεστεί Δοξολογία για την υποδοχή του. Η Δοξολογία θα τελεστεί στον ιερό Καθεδρικό Ναό Εὐαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Στις 19:30 της ίδιας ημέρας θα ανακηρυχθεί σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας της Σχολής Κλασικών -Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Την Πέμπτη, 3 Μαρτίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας της κεντρικής πλατείας της Μαρωνείας, σε πλατεία «Ἀρχιεπισκόπου Αμερικής Μιχαήλ”. Επρόκειτο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Μητρόπολης, για μια πράξη τιμής και μνήμης στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Κυρού Μιχαήλ του Κωνσταντινίδη του Μαρωνείτου.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην Ελλάδα, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής θα μεταβεί στο Φανάρι. Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου είναι τα γενέθλια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Tags
Back to top button