Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Θρησκεία

Μητροπολίτης Κιέβου: «Η Ουκρανία χρειάζεται όλη τη βοήθεια και την υποστήριξή σας»

Προσφώνηση έκανε ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας Επιφάνιος απευθύνοντας  έκκληση για βοήθεια στους θρησκευτικούς και κρατικούς ηγέτες του ελεύθερου κόσμου.

«Η Ουκρανία χρειάζεται όλη τη βοήθεια και την υποστήριξή σας» είπε και τόνισε  ότι: «Η Ουκρανία άντεξε στο πρώτο κύμα της εισβολής, αλλά ο εχθρός συνεχίζει την αμαρτωλή του υπόθεση - ως ο δολοφόνος Κάιν, προσπαθεί να καταπνίξει την ελευθερία μας και την ίδια μας την ύπαρξη»

Αναλυτικά το μήνυμα του Μητροπολίτη Κιέβου:

«Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές!

Συνεχίζεται η δεύτερη μέρα της μεγάλης επίθεσης της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας. Όλος ο λαός μας, και ιδιαίτερα οι γενναίοι πολεμιστές-αμυντικοί, αντιστέκονται στον εχθρό.

Η ρωσική επίθεση έφερε μαζί της βομβαρδισμούς, δολοφονίες και θάνατο. Οι στρατιώτες και οι πολίτες μας πεθαίνουν. Χιλιάδες και ίσως αρκετά εκατομμύρια έχουν γίνει εκτοπισμένοι.

Απευθύνω έκκληση στους θρησκευτικούς και κρατικούς ηγέτες του ελεύθερου κόσμου - η Ουκρανία χρειάζεται όλη τη βοήθεια και την υποστήριξή σας. Κάθε χαλάρωση, κάθε εξαίρεση από κυρώσεις που γίνονται για τον επιτιθέμενο, κάθε περιορισμός στα είδη και τους τρόπους βοήθειάς σας στη χώρα μας είναι επιπλέον ταλαιπωρία και επιπλέον χαμένες ζωές! Δράσε τώρα! Θυμόμαστε τους νεκρούς στις προσευχές μας και παρακαλούμε τον Θεό να αναπαύσει τις ψυχές τους στα σπίτια των δικαίων. Ζητάμε υγεία για τους τραυματίες, προστασία για όλους όσους τη χρειάζονται τώρα.

Σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς, δώστε προσοχή στους ανθρώπους γύρω σας, διατηρήστε την επικοινωνία, βοηθήστε ο ένας τον άλλον να ξεπεράσει τον φόβο. Κάθε εκδήλωση θυσίας και ανθρωπιάς, ευσπλαχνίας και φροντίδας είναι και συνεισφορά στη νίκη του καλού.

Η Ουκρανία άντεξε στο πρώτο κύμα της εισβολής, αλλά ο εχθρός συνεχίζει την αμαρτωλή του υπόθεση - ως ο δολοφόνος Κάιν, προσπαθεί να καταπνίξει την ελευθερία μας και την ίδια μας την ύπαρξη. Επομένως, κοινό μας καθήκον είναι να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και το μέλλον των νέων γενεών. Και παρόλο που δεν είναι πραγματικά εύκολο, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι με τη βοήθεια του Θεού ο ουκρανικός λαός θα κερδίσει.

Συνεχίζω να κάνω το καθήκον μου και θα προσπαθώ να επικοινωνώ μαζί σας σε καθημερινή βάση. Προσφέρω επίσης τις προσευχές μου για όλους εσάς και ιδιαίτερα για τους υπερασπιστές μας.

Ο Θεός να ευλογεί τον ουκρανικό λαό με ειρήνη και νίκη! Δόξα στον Ιησού Χριστό! Ο Μέγας Θεός, ο Ένας, σώσε την Ουκρανία για εμάς!»
 

Tags
Back to top button