Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για ΔΟΛ: Προσωπική επιλογή Μουλόπουλου η αποδοχή της πρότασης

Προσωπική επιλογή του μέχρι πρότινος διευθυντή της Αυγής Βασίλη Μουλόπουλου χαρακτήριζαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ την αποδοχή της πρότασης του ΔΟΛ να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του Οργανισμού, στον οποίο είχε διατελέσει διευθυντικό στέλεχος, παίρνοντας έτσι αποστάσεις από την εξέλιξη αυτή, η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, που κάνει λόγο για διαπλοκή.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα ο ΔΟΛ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δύο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας "Το Βήμα" (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ. Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση".

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ κομματικές πηγές έλεγαν:

“Είναι προσωπική επιλογή του Βασίλη Μουλόπουλου να αποδεχθεί την πρόταση του ΔΟΛ, η οποία είναι απολύτως σεβαστή” και υπενθύμιζαν ότι: “Ο κ.Μουλόπουλος ήταν για πολλά χρονια διευθυντικό στέλεχος του συγκεκριμένου δημοσιογραφικού ομίλου”.

Σημειωτέον ότι ο κ. Μουλόπουλος παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΔΣ της Αυγής. 

Tags
Back to top button