Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πέθανε Πολωνός στρατηγός! Ρωσικοί Iskander κατεδάφισαν ουκρανικό υπόγειο καταφύγιο την ώρα συνάντησης ΝΑΤΟϊκών στρατηγών αναφέρουν ρωσικά μέσα

Ένα υπόγειο καταφύγιο έξι ορόφων που φιλοξενούσε στρατηγούς του ΝΑΤΟ λέγεται πως καταστράφηκε πριν λίγο στο Τσάσοφ Γιαρ στην περιοχή του Μπαχμούτ από πυρά του ρωσικού στρατού. Παράλληλα, μία ουκρανική ομάδα κομάντος εξουδετερώθηκε στον ποταμό Δνείπερο.

Οι Αμερικανοί «αποθεώνουν» τον Δένδια για την ομογενοποιήση του στόλου μαχητικών-«Θα ανακουφιστεί οικονομικά η ελληνική ΠΑ»

Οι Ρώσοι Διέλυσαν Καταφύγιο στο Τσάσοφ Γιαρ

 μας ενημερώνουν πως οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν ένα μεγάλο καταφύγιο που βρίσκονταν κοντά στον οικισμό Τσάσοφ Γιαρ δυτικά του Μπαχμούτ. Σύμφωνα με προκαταρκτικά δεδομένα, η υποδομή αποτελούνταν από έξι υπόγειο επίπεδα, ενώ την στιγμή της επίθεσης λάμβανε χώρα στο σημείο μία συνάντηση με συμμετοχή και στρατηγών από χώρες του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένων αντιπροσώπων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Πολωνία.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν ρωσικά μέσα στο διαδίκτυο, χωρίς εμείς να μπορούμε να επαληθεύσουμε τις πληροφορίες.

Για το καταστροφικό πλήγμα λέγεται πως χρησιμοποιήθηκαν ρωσικοί βαλλιστικοί πύραυλοι Iskander. Ειπώθηκε επίσης πως οι τραυματίες και οι νεκροί από την πυραυλική επίθεση μεταφέρθηκαν άμεσα σε πολωνική επικράτεια, γεγονός που εάν επιβεβαιωθεί σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα πράγματι υπήρξαν απώλειες μεταξύ της στρατιωτικής ηγεσίας του ΝΑΤΟ.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως την ίδια περίπου χρονική περίοδο η Βαρσοβία ανακοίνωσε τον θάνατο του Πολωνού στρατηγού Άνταμ Μαρτζάκ, ο οποίος λέγεται πως έχασε την ζωή του από «φυσικά αίτια». Φυσικά τα ρωσικά μέσα είναι ιδιαίτερα σκεπτικά, αφού δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Πολωνός να σκοτώθηκε από τα τραύματα που υπέστη από την ρωσική πυραυλική επίθεση στο Τσάσοφ Γιαρ. 

Όπως και αν έχει καμία επίσημη πηγή δεν έχει επιβεβαιώσει αυτές τις αναφορές των ρωσικών μέσων.

Αποστολή στον Δνείπερο Κατέληξε Τραγωδία

Για άλλη μία φορά μία αποβατική αποστολή Ουκρανών στρατιωτών στην περιοχή της Χερσώνας μέσω του ποταμού Δνείπερου κατέληξε σε αιματοκύλισμα, αφού Ρώσοι στρατιώτες τους εντόπισαν και τους ανατίναξαν.

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

Πιο συγκεκριμένα δημοσιεύθηκε πριν λίγες ώρες ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τρεις ή τέσσερεις Ουκρανούς στρατιώτες να αποβιβάζονται στην Χερσώνα με βάρκα μέσω του ποταμού Δνείπερου. Πατώντας στην ξηρά προσπάθησαν να βρουν κάλυψη πίσω από ένα δέντρο, όπου και έκρυψαν την βάρκα που τους μετέφερε.

Ωστόσο ένα ρωσικό drone τους παρακολουθούσε καθ' όλη την διάρκεια της αποστολής τους με αποτέλεσμα την κατάλληλη στιγμή να τους πλησιάσει και να ρίξει πάνω τους μία χειροβομβίδα, ανατινάζοντάς τους. Φυσικά οι Ουκρανοί δεν είχαν χρόνο να αντιδράσουν στην εναέρια απειλή.

Tags
Back to top button