Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Θρησκεία

Πάτρα: Επεστράφη η λειψανοθήκη του Άγιου Χαράλαμπου που κλάπηκε πρόσφατα - Συγκίνηση για τους πιστούς

Επέστρεψε στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Πάτρα η λειψανοθήκη του Αγίου, η οποία είχε κλαπεί πρόσφατα.

Σύμφωνα με το tempo24.news, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα για την κλοπή, ενώ η λειψανοθήκη επεστράφη την ώρα που ήταν σε εξέλιξη αρχιερατικός Εσπερινός, γεγονός που σκόρπισε ενθουσιασμό στον Μητροπολίτη και στους πιστούς.

«Είχα ένα προαίσθημα για να έρθω απόψε εδώ να λειτουργήσω», είπε με τρεμάμενη φωνή ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους αστυνομικούς για τις έρευνές τους.

Όταν επεστράφη, ακολούθησε η περιφορά της λειψανοθήκης, που περιέχει απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους, εντός του ιερού ναού με τους πιστούς να προσκυνούν.

Δείτε όσα είπε συγκινημένος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος:

Tags
Back to top button