Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ουκρανία: 5 νεκροί και 47 τραυματίες από ρωσική επίθεση στο Ντνίπρο

Ρωσική επίθεση με πύραυλο και drone στην ουκρανική πόλη Ντνίπρο σήμερα στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον πέντε αμάχους και προκάλεσε τον τραυματισμό 47 άλλων, προκαλώντας ζημιές σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία και νοσοκομεία, καθώς και πυρκαγιές σε όλη την πόλη, δήλωσαν περιφερειακοί αξιωματούχοι.

«Το πρωινό αυτό δεν ήταν καλό για εμάς. Ο εχθρός εξαπέλυσε συνδυασμένη επίθεση στην πόλη μας», δήλωσε ο Σέρχιι Λίσακ, κυβερνήτης στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ, σε βίντεο στην εφαρμογή Telegram.

Από τους τραυματίες, αρκετοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και τουλάχιστον δύο ήταν σε σοβαρή κατάσταση, δήλωσε ο ίδιος.

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία δήλωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις στοχοθέτησαν την περιοχή του Ντνιπροπετρόφσκ με επτά πυραύλους και πέντε drones Shahed. Οι δυνάμεις αντιαεροπορικής άμυνας κατάφεραν να καταρρίψουν πέντε πυραύλους και όλα τα drones, δήλωσε.

Ο δήμαρχος του Ντνίπρο Μπόρις Φιλάτοφ κήρυξε πένθος για την αυριανή ημέρα. Δήλωσε ότι δύο σχολεία και τρεις παιδικοί σταθμοί υπέστησαν ζημιές, με πολλά παράθυρα να σπάνε. Συντρίμμια πυραύλων κατέπεσαν σε νοσοκομείο παίδων και δύο άλλα κτίρια νοσοκομείων υπέστησαν ζημιές. Σύμφωνα με αξιωματούχους, ζημιές προκλήθηκαν και σε εμπορικά κτίρια.

 

Tags
Back to top button