Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Άλλη μία ποινή ισοβίων για τη νοσοκόμα-τέρας που δολοφόνησε 7 βρέφη - Είναι η 15η που της επιβάλλεται

Με τη ποινή της ισόβιας κάθειρξης τιμωρήθηκε η Λούσι Λέτμπι, η νοσοκόμα που σκότωσε επτά νεογέννητα και επιχείρησε να δολοφονήσει άλλα έξι, για την απόπειρα δολοφονίας ενός κοριτσιού λίγες ώρες μετά τη γέννησή της.
 

Βρετανία: Οι πρώτες δηλώσεις του Στάρμερ ως πρωθυπουργός


Το δικαστήριο με την απόφασή του την Τρίτη είχε κρίνει τη Λέτμπι ένοχη για την απόπειρα δολοφονίας ενός κοριτσιού στις 17 Φεβρουαρίου 2016, μόλις δύο ώρες μετά τη γέννησή της. Σήμερα αποφάσισε ότι η ποινή της θα είναι τα ισόβια, συνολικά η 15η ποινή ισοβίων που την βαραίνει.

Η Λέτμπι αντέδρασε με ένταση φωνάζοντας από το εδώλιο ότι είναι αθώα.

Λίγο πριν είχε ακούσει τον δικαστή να λέει ότι οι ενέργειές της ήταν μια «σοκαριστική πράξη προμελετημένης και κυνικής σκληρότητας». Ο δικαστής είπε ακόμη ότι η Λέτμπι εκμεταλλευόταν την ευσυνείδητη εργασία της για να βλάπτει τα βρέφη χωρίς να κινεί τις υποψίες.

Στη δικαστική αίθουσα βρίσκονταν και οι γονείς του κοριτσιού που παρακολουθούσαν και αυτοί σοκαρισμένοι όσα συνέβησαν.

Το κοριτσάκι είχε γεννηθεί πρόωρο κατά 15 εβδομάδες και ζύγιζε μόλις 692 γραμμάρια. Η Λέτμπι επιχείρησε να πειράξει τον σωλήνα με τον οποίο ανέπνεε το μωρό, την ώρα που μια άλλη νοσοκόμα είχε στρέψει αλλού την προσοχή της.

Τελικά το νεογέννητο μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο όπου και πέθανε τρεις ημέρες αργότερα, αν και η Λέτμπι δεν κατηγορήθηκε για τον θάνατο του βρέφους.

 

Tags
Back to top button