Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Τιμολόγια ρεύματος: Έρχονται ξανά αλλαγές στην τιμή - Ποια «χρώματα» θα πληρώσουν περισσότερο

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του MEGA,  το εύρος των αυξήσεων σε σχέση με τον Ιούνιο είναι από 12,03% έως 38,77%.

Στα ύψη οι τιμές ρεύματος Ιουλίου

– Μέση τιμή: 16,9 λεπτά /kWh

– Χαμηλότερη τιμή: 13,6 λεπτά /kWh (από 11,9 λεπτά /kWh)

* Μηνιαία αύξηση: 14%

– Υψηλότερη τιμή: 20,5 λεπτά/kWh (από 18 λεπτά/kWh)

– Έκπτωση συνέπειας: Εμπρόθεσμη πληρωμή ή πάγια εντολή

– Καθυστέρηση πληρωμής: Διπλασιασμό τιμής

– Προσοχή: Σε πάγιο & νυχτερινή χρέωση

– Σταθερά τιμολόγια: Σημαντικές προσφορές

– Τέλη Ιουλίου: Μηνιαία καταμέτρηση για όλους

Τζαμάικα - Τον τρόμο έχει σπείρει ο τυφώνας Beryl: Πολλές περιοχές χωρίς ρεύμα (βίντεο)


Οι τιμές από τη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ) για το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2024 διαμορφώνονται ως εξής:

• Μπλε: 00,9 ως 0,36/ κιλοβατώρα

• Πράσινο: Από 00,8 λεπτά ως 0,20/ κιλοβατώρα


• Κίτρινο: Από 00,8 ως 0,17/ κιλοβατώρα

Οι τιμές λόγω και της ανόδου της χονδρεμπορικής τιμής ρεύματος έχουν ανέβει. Οι εκπτώσεις ανά εταιρεία διαφέρουν και σημασία έχουν κατά περίπτωση και οι καταναλώσεις, που έχει κάποιος. Ενδεικτικό είναι πως υπάρχει εταιρεία, που στο πλαίσιο της προσέλκυσης νέων καταναλωτών παρέχει δώρο τον πρώτο λογαριασμό ρεύματος.

Το προηγούμενο διάστημα πιο ελκυστικό ήταν το πράσινο τιμολόγιο, που είναι κυμαινόμενο και προτιμήθηκε από τους καταναλωτές. Όμως, αναμένεται να υπάρξει διαφοροποίηση προς το κίτρινο τιμολόγιο, που είναι επίσης κυμαινόμενο. Πάντως, καθώς οι τιμές των κίτρινων τιμολογίων μερικών εταιρειών δεν ανακοινώνονται τις ίδιες ημερομηνίες με άλλα τιμολόγια, καλό θα είναι και οι καταναλωτές εφόσον θέλουν ν΄ αλλάξουν, να περιμένουν να δουν ποιο χρώμα τιμολόγιο θα κλειδώσουν. 

Tags
Back to top button