Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο κρυφός κόσμος κάτω από τα χαρακώματα στον Α' ΠΠ [Εικόνες]

Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει πραγματοποιηθεί πριν από περίπου 100 χρόνια, αλλά φαίνεται ότι ακόμα δεν γνωρίζουμε όλα τα μυστικά για την ζωή στα χαρακώματα.

Μια νέα συλλογή εικόνων από ξεχασμένα σπήλαια και λατομεία σε όλη τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Μολδαβία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία, όπου οι στρατιώτες και από τις δύο πλευρές ήταν προφυλαγμένοι, έρχεται στο φως και μας δείχνει την καλλιτεχνική πλευρά αυτών που τα χρησιμοποίησαν, ενώ κρυβόντουσαν από τις βόμβες.

Ένα γερμανικό σύστημα τάφρου έχει ενσωματωθεί σε ένα μεσαιωνικό λατομείο, με περισσότερο από επτά μίλια μάκρος, περιλαμβάνοντας ένα αρτοποιείο, ένα κρεοπωλείο, ηλεκτρικά φώτα, τηλέφωνα και ένα μηχανουργείο.

Έδωσαν ακόμα και τα ονόματα στα περάσματα του δρόμου χαραγμένα στους τοίχους για να σταματήσουν οι άνθρωποι χάνονται.

 Μεταξύ των επιγραφών είναι και εκείνη της 26ης Διεύθυνσης «Yankee» όταν η Αμερική μπήκε στον πόλεμο το 1917....

Η συλλογή φωτογραφιών περιέχει επίσης εικόνες των τάφων του πολέμου στη Γαλλία, σαν φόρο τιμής στους άνδρες οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους εκεί...

Tags
Back to top button