Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Θρησκεία

Νεαρός υπαξιωματικός στη Λάρισα έπιασε τον σταυρό και ξέσπασε σε κλάματα (φωτό,βίντεο)

Χιλιάδες Λαρισαίων πλημμύρισαν την περιοχή γύρω από τη γέφυρα του Πηνειού δίπλα στον Άγιο Αχίλλειο όπου τελέσθηκε το πρωί της Παρασκευής, ανήμερα των Φώτων, ο αγιασμός των υδάτων από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο.

Λιγότεροι από προηγούμενες χρονιές, μόλις τρεις, ήταν οι τολμηροί που βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Πηνειού, με τον υπαξιωματικό που υπηρετεί σε μονάδα της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα, Κωνσταντίνο Αθανασιά να πιάνει τον σταυρό. Λίγο αργότερα, ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στον Μητροπολίτη και ευχήθηκε μεταξύ άλλων «να μας φωτίζει όλους, κάθε άνθρωπο πάνω στον πλανήτη, ο Θεός, να κάνουμε το σωστό. Η φώτιση από το Θεό σε κάθε ψυχή των ανθρώπων. Κανένα εμπόδιο μπροστά μας, να πατάμε στα πόδια μας με τη βοήθεια του Θεού» είπε ο νεαρός άντρας με καταγωγή από χωριό της Πύλης Τρικάλων.

«Ήρθαμε σήμερα στον ποταμό που χρόνια θρέφει τη Λάρισα, για να τραφούμε πνευματικά και να πάρουμε την ευλογία την ημέρα των Φώτων» είπε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιγνάτιος.

«Είναι μεγάλη ημέρα σήμερα για την Χριστιανοσύνη και την Ορθοδοξία. Να μας δώσει φώτιση σε όλους ο Θεός, με την κοινή λογική και ψυχραιμία, χωρίς υπερβολές και κινδυνολογία, να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις» δήλωσε στο onlarissa.gr ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Δείτε το βίντεο της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού:

Tags
Back to top button