Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Θρησκεία

Μουσουλμάνος ιεροκήρυκας το... τερμάτισε: «Οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι καταραμένοι...»

Τι και αν οι ειδικοί «κρούουν» το καμπανάκι του κινδύνου που βρίσκεται πίσω από τα τυχερά παιχνίδια; Τι και αν ο τζόγος θεωρείται ο νούμερο ένα εθισμός βάσει της ψυχολογίας;

Τηλε-ευαγγελιστής/ Ιεροκήρυκας στην Τουρκία, ο οποίος παρουσιάστηκε πρόσφατα σε τοπικό κανάλι, έρχεται να αναιρέσει όλα τα προηγούμενα, υποστηρίζοντας ότι το σκάκι είναι πιο σατανικό από ότι ο τζόγος.

Πιο συγκεκριμένα, ο τηλε-ευαγγελιστής Ahmet Mahmut Ünlü χαρακτηρίζει το σκάκι «καταραμένο» και υποστηρίζει ότι «οι περισσότεροι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι ψεύτες».

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά «Το να παίζεις σκάκι είναι χειρότερο από το να παίζεις τυχερά παιχνίδια και από το να καταναλώνεις χοιρινό κρέας... Οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι πιο επιρρεπείς σε ψέματα από τους άλλους. Οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι δεν μπορούν να πουν το Shahada (δήλωση της ισλαμικής πίστης), ενώ πεθαίνουν».

Και συμπληρώνει: «Οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι καταραμένοι... Θα πρέπει να προσεύχονται αντί να παίζουν παιχνίδια όπως αυτό», προσθέτει.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα γνωστός καθώς έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις δηλώσεις του με πιο πρόσφατη αυτή που υποστήριξε ότι το στοματικό σεξ δεν είναι απαγορευτικό στο Ισλάμ, καθώς όπως επισημαίνει «δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο».

Tags
Back to top button