Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τη Σερβία και τη Βουλγαρία Aντι-Pride και στην Ελλάδα: Έρχεται το Family Pride από ...Ελληνίδες Μάνες (Βίντεο)

Το Family Pride θα έρθει στη Θεσσαλονίκη τον φετινό Ιούλιο με μια συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο, το Σάββατο 6 Ιουλίου και πορεία στο κέντρο της πόλης.

Ένα φεστιβάλ, όπως αναφέρεται, για την «ελληνική οικογένεια».

Σε αφίσα που έχει κοινοποιηθεί και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αναγράφεται πως «μετά τη Σερβία και τη Βουλγαρία, τώρα και στην Ελλάδα», με το Family Pride να προγραμματίζεται στη Θεσσαλονίκη για τις 6 Ιουλίου 2024 και στην Αθήνα την ίδια μέρα στο Παλαιό Φάληρο, προφανώς ως αντίδραση στο Europride.

Στην αφίσα διακρίνεται το όνομα της ομάδας «Ελληνίδες Μάνες» χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιος διοργανώνει το «Family Pride».

Στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την αφίσα, το ραντεβού θα δοθεί στον Λευκό Πύργο και ώρα στις 19.00 το απόγευμα.

Την ίδια ημέρα, όπως αναφέρεται στο pridefamily.gr, η διοργάνωση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Φάληρο με πορεία που θα κινηθεί προς το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, το Pride Family είναι «η μέρα της οικογένειας, η μέρα που θα γίνει θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του έθνους. Μια γιορτή της κάθε οικογένειας, του κάθε πολίτη, δική σου. 1ο Pride Family η μέρα της οικογένειας! Είμαστε περήφανοι για την οικογένεια μας… Ο θεσμός της οικογένειας πλέον δεν είναι σε κρίση!

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα, βασικά μηνύματα του Pride Family είναι:

  • Δημογραφικό πρόβλημα.
  • Η ιδέα της Οικογενειας να ξανα γίνει πρότυπο και κίνητρο για τους νέους.
  • Η σημαντικότητα της Οικογένειας για την δημιουργία υγιών προσωπικοτήτων και την ανάπτυξη έντιμων και ηθικών ανθρώπων στην κοινωνία μας.

 

Tags
Back to top button