Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος «διώχνει» τον Λύτρα από το VIP κελί του Κορυδαλλού

Αίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει σήμερα, Παρασκευή (28.06.24) ο Απόστολος Λύτρας μία εβδομάδα μετά την προφυλάκισή του στον Κορυδαλλό για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν αρχικά επιβληθεί.

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται φυλακισμένος στον Κορυδαλλό και συγκεκριμένα στη VIP πτέρυγα, στο κελί 4, από όπου έχουν περάσει γνωστά ονόματα, που έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολύκροτες υποθέσεις, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ωστόσο, η παραμονή του ποινικολόγου στο VIP κελί ενδέχεται να διακοπεί άμεσα, με την άφιξη του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, του γιου του ιδρυτή της Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσου, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Λύτρας: Διαζύγιο και επιμέλεια του παιδιού θέλει η Πολυζωγοπούλου

Όπως μετέδωσε η Άρια Καλύβα στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής (28.06.24), η «έξωση» του Απόστολου Λύτρα από το κελί 4 είναι πολύ πιθανή.

Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος ενδέχεται να μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος οδηγείται στις φυλακές για την πολύκροτη υπόθεση της Folli Follie, ενώ τόσο ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος όσο και η σύζυγός του, Καίτη, θα εκτίσουν τις ποινές τους σε κατ΄οίκον περιορισμό λόγω ηλικίας.

Tags
Back to top button