Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Κύπρος: Παραιτήθηκε από υπ.Εξωτερικών ο Νίκος Χριστοδουλίδης - «Θα με ενδιέφεραν οι Προεδρικές εκλογές» (βίντεο)

Ο Κύπριος υπουργός εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε πριν από λίγο την παραίτησή του.

«Έθεσα εδώ και μέρες την παραίτησή μου, έγινε αποδεκτή την περασμένη Παρασκευή. Η παραίτησή μου ήταν αποτέλεσμα σειράς γεγονότων», γνωστοποίησε μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοδουλίδης σε έκτακτη Διάσκεψη Τύπου.

Όπως ανακοίνωσε συγκεκριμένα, η παραίτησή του είναι αποτέλεσμα μιας σειράς γεγονότων και τοποθετήσεων δημοσίων και άλλων, «που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα που αναπόφευκτα και δυστυχώς επηρεάζουν το σοβαρό έργο που έχει να επιτελέσει η Κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένου και του ΥΠΕΞ».

Μάλιστα, διευκρίνισε και ότι «δεν έχω ποτέ εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Προεδρία του ΔΗ.ΣΥ., που όπως και η απόφαση του Προέδρου Αναστασιάδη το 2008 αποδεικνύει, δεν αποτελεί προαπαιτούμενο για τη διεκδίκηση της Προεδρίας της Δημοκρατίας».

Στο τέλος της ομιλίας του υπογράμμισε πως «δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η κυπριακή κοινωνία δεν έχει ανάγκη από καρχαρίες, αλλά από έναν καλό καραβοκύρη που θα ενώνει ευρύτερες δυνάμεις και θα χτίζει στέρεες συνεργασίες, τόσο στο εσωτερικό της Κύπρου, όσο και στο εξωτερικό που επίσης διαδραματίζει καθοριστική σημασία σε ένα παγκοσμοιποιημένο πλέον περιβάλλον».

Tags
Back to top button