Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμάτα: Ποινή φυλάκισης για 29χρονο που αποπειράθηκε να βιάσει 35χρονη

Στην φυλακή κατέληξε ο 29χρονος που είχε συλληφθεί στην Καλαμάτα, για απόπειρα βιασμού μιας νεαρής κοπέλας καθώς είχε καταφέρει να την παγιδέψει και να την προσεγγίσει.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 29χρονος Αρμένιος, ο οποίος νωρίς το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου, επιχείρησε να βιάσει μια 35χρονη γυναίκα από την Αλβανία, στον εγκαταλελειμμένο χώρο του ΟΣΕ στο κέντρο της Καλαμάτας. Η καταγγελία για απόπειρα βιασμού, είχε γίνει από την κοπέλα, μετά το τέλος των όσων έζησε. Υπέδειξε τον νεαρό που συνελήφθη λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη αναζητούσε το σύντροφό της και ο 29χρονος Αρμένιος της είπε ότι γνωρίζει πού είναι και την έπεισε να τον ακολουθήσει στις παλιές εγκαταστάσεις του ΟΣΕ. Εκεί, ο επίδοξος βιαστής της γυναίκας, χρησιμοποιώντας βία, την ακινητοποίησε και επιχείρησε να τη βιάσει. Η γυναίκα σώθηκε χάρη στην αντίδρασή της, καταφέρνοντας να ξεφύγει.

Η καταγγέλλουσα έβαλε τις φωνές, κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του 29χρονου και άμεσα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη.

Ο 29χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές κατά το παρελθόν τόσο για κλοπές αλλά και για ασελγείς πράξεις κατά γυναικών.

Tags
Back to top button