Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαζωνάκης ή Till Lindemann; Επικό πρόμο για τη συναυλία των Rammstein στην Αθήνα τραγουδώντας Du Hast

Είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης ή ο Till Lindemann; Εδώ και μήνες στα social media πολλοί έχουν ταυτίσει τους δύο περφόμερ λόγω της ομοιότητάς τους, που προέκυψε από το πρόσφατο λουκ του Έλληνα τραγουδιστή.

Με αφορμή τώρα την πρώτη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια, στις 30 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας αποφάσισε να την διαφημίσει με την βοήθεια του Γιώργου Μαζωνάκη.  Στο βίντεο φαίνεται ο Έλληνας τραγουδιστής να αναζητά καθηγητή γερμανικών για ταχύρυθμα μαθήματα. Όταν εκείνος του λέει ότι... δεν μπορεί, τότε ο Μαζωνάκης ξεκινά μόνος του να μαθαίνει το Du hast των Rammstein. Αξίζει να σημειωθεί πως στο βίντεο δεν αποκαλύπτεται αν όντως ο λαϊκός τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο πλάι των Rammstein έστω και για λίγο στα τέλη Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το «αυτοαποθεωτικό» βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Friendly Father" με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Κιμ Γιονγκ Ουν


Δείτε:

Όταν συνέκριναν Μαζωνάκη και Lindemann


Στα social media γινόταν χαμός το τελευταίο διάστημα με τα βίντεο που έδειχναν τον περφόμερ των Rammstein πάνω στη σκηνή με μουσική υπόκρουση Μαζωνάκη, αλλά και το αντίθετο με τον κόσμο πολλές φορές να μη καταλαβαίνει ποιο είναι το πραγματικό βίντεο.

Δείτε το πιο χαρακτηριστικό:

Οι Rammstein επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια στην Ελλάδα υποσχόμενοι ένα από τα πιο φαντασμαγορικά shows που έχουμε δει ποτέ και ένα μυθικό performance μπροστά σε χιλιάδες εκστασιασμένους fans, ώστε να μη χάσει κανείς την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια αξεπέραστη συναυλία. Μετά τις ανακοινώσεις για την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου, το live των Rammstein θα στεγαστεί στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας για να απολαύσουν όλοι ένα live που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ελληνική συναυλιακή ιστορία.

Οι Rammstein «πακετάρουν» ξανά στα φορτηγά τους το εντυπωσιακό σκηνικό τους και τα πυροτεχνήματα που προκαλούν δέος και επιστρέφουν στα περιβόητα stadium shows τους κάνοντας μια στάση στο Ολυμπιακό Στάδιο για να προσφέρουν το απόλυτο live experience ενός από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα όλων των εποχών.

Το 2024, ακριβώς στην ώρα πριν τη 30ή επέτειο των Rammstein, παλιοί και νέοι οπαδοί θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να ζήσουν ζωντανά το "γιγαντιαίο show" του συγκροτήματος με ένα set list που περιλαμβάνει όλες τις σπουδαίες επιτυχίες του συγκροτήματος και θα παρελάσει στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης.

Εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει τα sold-out shows του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι οι συναυλίες τους είναι μοναδικές ως προς τη φύση, την κλίμακα αλλά και την ποιότητά τους.

Tags
Back to top button