Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Βρέθηκε μαύρος κύκνος στο Δέλτα του ποταμού (Εικόνες)

Στο Δέλτα του Έβρου βρέθηκε ένας μαύρος κύκνος, φαινόμενο σπάνιο για την Ελλάδα.

Τον μαύρο κύκνο εντόπισε το προσωπικό της Μονάδας Διαχείρισης της προστατευόμενης περιοχής και ανάρτησε τις φωτογραφίες του πανέμορφου μαύρου κύκνου στο Facebook, κάνοντας λόγο για «ευχάριστη έκπληξη».

Ο μαύρος κύκνος ζει στην Αυστραλία, την Τασμανία και τη Νέα Ζηλανδία και επιλέγει μεγάλες λίμνες, λιμνοθάλασσες, υγροβιότοπους, ποτάμια ενώ μπορεί και να εμφανιστεί και κατά μήκος ακτών. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί με τον μαύρο κύκνο που εμφανιζόταν στο Πόρτο Ράφτη.

Ο μαύρος κύκνος, όπως και άλλα είδη κύκνων, είναι μονογαμικός. Συνήθως ζευγαρώνει εφ' όρου ζωής με ένα ταίρι και αν αυτό πεθάνει δεν προσπαθεί να βρει άλλο.

Το άνοιγμα των φτερών του φτάνει τα 2 μέτρα ενώ τρέφεται με υδρόβια φυτά και άλγη.

Tags
Back to top button