Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Επιστήμες

Η Κίνα σαρώνει την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης - Δείτε φωτό

Η κινεζική άκατος Chang'e-4 και το ρόβερ της Yutu 2 τράβηξαν το ένα φωτογραφίες του άλλου πάνω στη «σκοτεινή» πλευρά της Σελήνης, όπου βρίσκονται από τις 3 Ιανουαρίου.

Η Κινεζική Διαστημική Υπηρεσία ανακοίνωσε, σύμφωνα με το BBC, ότι τόσο η άκατος όσο και το μικρό ρόβερ βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δουλεύουν ομαλά.

Το ρόβερ μόλις «ξύπνησε» μετά από μια περίοδο αναμονής και σύντομα θα αρχίσει τις εξερευνήσεις με τα όργανά του.

Οι χειριστές από τη Γη τού είχαν δώσει εντολή να παραμείνει ανενεργό για μερικές μέρες, επειδή ο Ήλιος βρισκόταν ακριβώς πάνω από το σημείο της προσελήνωσης και οι θερμοκρασίες αναμενόταν να φθάσουν τους 200 βαθμούς Κελσίου.

Οι Κινέζοι έδωσαν επίσης στη δημοσιότητα νέες πανοραμικές εικόνες από την περιοχή, καθώς και βίντεο από τη στιγμή της προσελήνωσης στον κρατήρα Φον Κάρμαν.

 

Tags
Back to top button