Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η γλυκιά χειρονομία του βασιλιά Κάρολου στην αγαπημένη του νύφη Κέιτ που αποδεικνύει πόσο δεμένοι είναι

Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά από 173 ημέρες, η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον έδειχνε ευτυχισμένη και καλά στην υγεία της, καθώς ενώθηκε με τα παιδιά της και τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας για να γιορτάσει τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά.

Και σε μια γλυκιά χειρονομία, ο Κάρολος και η αγαπημένη του νύφη στάθηκαν δίπλα-δίπλα σε μια ένδειξη δύναμης και ενότητας, καθώς πέρυσι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν αυτός που είχε τοποθετηθεί δίπλα στον πατέρα του.

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο

Τόσο η Κέιτ όσο και ο βασιλιάς διαγνώστηκαν με καρκίνο στις αρχές του έτους και έχουν έρθει πιο κοντά καθώς στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Η πριγκίπισσα μίλησε προσωπικά με τον πεθερό της για να τον ενημερώσει ότι θα παραστεί στο Trooping the Colour -την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τα Χριστούγεννα- και εκείνος ήταν «ενθουσιασμένος» από τα ευχάριστα νέα.

Οι εικόνες έδειχναν την πριγκίπισσα της Ουαλίας να φτάνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ με τα τρία της παιδιά, τον πρίγκιπα Γεώργιο, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σαρλότ, 9 ετών, και τον πρίγκιπα Λούη, 6 ετών, πριν από την παρέλαση για τα γενέθλια του βασιλιά.

Φορώντας ένα λευκό φόρεμα της αγαπημένης της σχεδιάστριας Jenny Packham με μαύρες λεπτομέρειες και ένα καπέλο, η Κέιτ κοίταξε έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου και φαινόταν ήρεμη και υγιής.

Δεν έδειξε κανένα σημάδι άγχους, χαμογελούσε και χαιρετούσε το πλήθος κόσμους που είχε συγκεντρωθεί για να τη δει από κοντά.

Ήταν περιτριγυρισμένη από άλλα μέλη της οικογένειας, με τον σύζυγό της, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, συνταγματάρχη της Ουαλικής Φρουράς, έφιππο, όπως και την Πριγκίπισσα Βασιλική, συνταγματάρχη των Μπλε και Βασιλικών, και τον Δούκα του Εδιμβούργου, συνταγματάρχη της Σκωτσέζικης Φρουράς.

Ο βασιλιάς ήταν μέσε στην άμαξα μαζί με τη βασίλισσα, καθώς δεν ήταν σε θέση να συμμετάσχει ως έφιππος λόγω της ασθένειάς του.

Σε μια αλλαγή σε σχέση με πέρυσι, η Κέιτ δεν κάθισε μαζί με τα ανώτερα μέλη της οικογένειας στο βήμα, αλλά παρακολούθησε το θέαμα από το πρώην γραφείο του Δούκα του Ουέλινγκτον μαζί με τα παιδιά της. Ο μικρός Λούη έκανε τις συνηθισμένες του σκανταλιές, καθώς απεικονίστηκε να χασμουριέται, να προσπαθεί να ανοίξει ένα παράθυρο και να χορεύει υπό τη στρατιωτική μουσική κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής επίδειξης. Μετά το πέρας του στρατιωτικού θεάματος, τα μέλη της οικογένειας επέστρεψαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για την εμβληματική εμφάνιση στο μπαλκόνι.

Βγαίνοντας έξω υπό τις επευφημίες των χιλιάδων συγκεντρωμένων έξω από τις ατσάλινες πύλες, η βασιλική οικογένεια έδειξε ενωμένη καθώς παρακολουθούσε το θεαματικό πέρασμα της RAF.

Στεκόμενοι ώμο με ώμο, η οικειότητα του βασιλιά με την αγαπημένη του νύφη ήταν εμφανής σε όλους, καθώς η Κέιτ έσκυψε να μιλήσει στον βασιλιά, με αποτέλεσμα οι δυο τους να χαμογελάσουν και να ανταλλάξουν τρυφερές ματιές μεταξύ τους. 

Ο αρχιλοχίας Stokes, ο οποίος βοήθησε στο σχεδιασμό του Trooping, επαίνεσε την Kate για την παρουσία της σήμερα, λέγοντας: «Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο που η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήρθε και παρευρέθηκε σήμερα. Είναι ίσως η μόνη μέρα που βλέπουμε ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια μαζί δημοσίως και νομίζω ότι και η βασιλική οικογένεια εκτιμά πραγματικά την ημέρα αυτή - είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μια εθνική ημέρα, οπότε όλα αυτά την κάνουν απίστευτα ξεχωριστή».
 


Η Κέιτ ανέφερε σε δήλωσή της την Παρασκευή ότι σημειώνει «πρόοδο» με τη θεραπεία της, αλλά με ειλικρίνεια είπε ότι έχει «καλές και κακές μέρες» και παρόλο που εργάζεται από το σπίτι, είπε: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα».

Η υποστήριξη του κόσμου έχει συγκινήσει βαθιά την πριγκίπισσα, η οποία δήλωσε ότι «έμεινε άναυδη» από τα «μηνύματα αγάπης» που τη βοήθησαν τόσο εκείνη όσο και τον Γουίλιαμ, «να περάσουμε κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές».

Tags
Back to top button