Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νετανιάχου για Γάζα: Οι μάχες πλησιάζουν στο τέλος τους, αλλά ο πόλεμος θα συνεχιστεί

ΗΠΑ: "Κρουουν τον κώδωνα" στον Νετανιάχου - Κίνδυνος εμπλοκής του Ιράν από μια ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο

«Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των έντονων μαχών, θα έχουμε τη δυνατότητα να μετακινήσουμε μέρος των δυνάμεων στα βόρεια. Και θα το κάνουμε αυτό. Πρώτα και κύριοι για αμυντικούς σκοπούς. Και δεύτερον, για να τους φέρουμε τους κατοίκους μας (που έχουν απομακρυνθεί λόγω των μαχών) πίσω στα σπίτια τους», είπε ο Νετανιάχου σε συνέντευξη του ισραηλινού τηλεοπτικού δικτύου Channel 14.

«Αν μπορέσουμε, θα πετύχουμε διπλωματικά αυτό. Αν όχι, θα κάνουμε με άλλο τρόπο. Αλλά θα φέρουμε (τους κατοίκους) πίσω στα σπίτια τους», τόνισε.

Πολλές ισραηλινές πόλεις κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο έχουν εκκενωθεί κατά τη διάρκεια των μαχών.

Ο Νετανιάχου επανέλαβε την απόρριψή του στην ιδέα της Παλαιστινιακής Αρχής, με έδρα τη Δυτική Όχθη , να διοικήσει, στη θέση της Χαμάς, τη Λωρίδα της Γάζας.

 

Tags
Back to top button