Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Η απάντηση της Ιατρικής Σχολής για το «Αττικόν» στον απόηχο των καταγγελιών Καλλιάνου: Διεθνώς καταξιωμένοι οι γιατροί

Το ιατρικό, ερευνητικό και εκπαιδευτικό έργο των κλινικών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου «Αττικό» και των καθηγητών της υπεραμύνεται η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, σε ανακοίνωσή της, στον απόηχο δημοσιευμάτων που ακολούθησαν τις καταγγελίες του Γιάννη Καλλιάνου για την αντιμετώπιση που είχε ο πατέρας του, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή. Υπογραμμίζει δε ότι προσφέρει το ίδιο υψηλό επίπεδο φροντίδας σε όλους τους ασθενείς.

«Οι Πανεπιστημιακές Κλινικές και τα Εργαστήρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που λειτουργούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του πριν 20 χρόνια προσφέρουν πολύ υψηλού επιπέδου κλινικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο. Το Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» χαίρει της μεγάλης εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών, όπως φαίνεται από την πολυάριθμη και καθημερινή προσέλευσή τους και τη συνεχή υψηλή πληρότητά του, αποτελώντας κέντρο αναφοράς για όλη τη χώρα» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Aποκάλυψη από τον αδελφό του Γ. Καλλιάνου: Σκέφτηκα να κάνω ενός τύπου ευθανασία στον πατέρα μου

«Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα σε μέσα ενημέρωσης τονίζουμε ότι οι Καθηγητές όλων των Κλινικών και των Εργαστηρίων, συμπεριλαμβανομένης της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και της Β΄ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας, είναι διεθνώς καταξιωμένοι και παρέχουν το ίδιο υψηλό επίπεδο φροντίδας σε όλους ανεξαιρέτως τους ασθενείς του Νοσοκομείου, ακολουθώντας τις κατευθυντήριες οδηγίες, με αποτελέσματα εφάμιλλα των καλύτερων ιατρικών κέντρων της Ευρώπης. Συνολικά, το Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» είναι ένας κόμβος αριστείας που συμβάλλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση του Συστήματος Υγείας της Χώρας» προστίθεται.

Οι καταγγελίες του Γιάννη Καλλιάνου

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Καλλιάνος είχε επιρρίψει την ευθύνη στους γιατρούς του «Αττικόν» για την περιπέτεια του πατέρα του και είχε διαμηνύσει: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά». Στη συγκινητική ανάρτηση με την οποία αποχαιρέτισε τον πατέρα του, κατονόμαζε συγκεκριμένο γιατρό – καθηγητή- ο οποίος, όπως υποστηρίζει, έλεγε ότι ο ασθενής πάει καλά και ότι δεν χρειάζεται παραπάνω υποστήριξη.

Ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά. 

Tags
Back to top button