Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η στιγμή που η Ρωσία με το Iskander-M "χτυπά" Ουκρανική αμαξοστοιχία που μεταφέρει στρατιωτικό εξοπλισμό του ΝΑΤΟ (Βίντεο)

 

Η ρωσική αεροπορία ενήργησε άμεσα και εξαπέλυσε αεροπορική επίθεση, καταφέρνοντας να καταστρέψει τον συρμό και όλο το στρατιωτικό υλικό που μετέφερε. Πηγές αναφέρουν ότι η επίθεση ήταν επιτυχής, ενώ δεν υπήρξαν επιζώντες.

Από την επίθεση καταστράφηκαν μεταξύ άλλων τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού M113 αμερικανικής κατασκευής, πυραυλικά συστήματα Buk-M3  και βυτιοφόρα καυσίμων ενώ ζημιές υπέστη και το σιδηροδρομικό δίκτυο

Ζελένσκι: 7 άμαχοι νεκροί μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, από ρωσική επίθεση στην Ζαπορίζια

Έξι άμαχοι έχασαν τη ζωή τους και οκτώ τραυματίστηκαν από μια ρωσική επίθεση σήμερα στην πόλη Βιλνιάνσκ, στην ουκρανική επαρχία Ζαπορίζια, ανακοίνωσε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (29/6) ο περιφερειάρχης Ιβάν Φεντόροφ.

«Οι Ρώσοι επιτέθηκαν στην πόλη Βιλνιάνσκ (...) Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, έξι άμαχοι σκοτώθηκαν και οκτώ κάτοικοι τραυματίστηκαν», δήλωσε ο Φεντόροφ.

«Υποδομές ζωτικής σημασίας, ένα κατάστημα και κτίρια κατοικιών υπέστησαν ζημιές», συμπλήρωσε.

Λίγο αργότερα με ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε λόγο για 7 νεκρούς μεταξύ των οποίων και 2 παιδιά.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Επτά άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, σκοτώθηκαν από ρωσική επίθεση με πυραύλους στην περιοχή Ζαπορίζια. Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε για έντεκα τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις είναι παιδιά. Δυστυχώς, ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί. Οι πόλεις και οι κοινότητές μας υποφέρουν από τέτοια ρωσικά χτυπήματα κάθε μέρα. Αλλά υπάρχουν τρόποι για να ξεπεραστεί αυτό - καταστρέφοντας τους τρομοκράτες όπου βρίσκονται, εξαλείφοντας τους ρωσικούς εκτοξευτές πυραύλων, χτυπώντας τους με όπλα μεγάλου βεληνεκούς και αυξάνοντας τον αριθμό των σύγχρονων συστημάτων αεράμυνας στην Ουκρανία. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μας που μας βοηθούν. Οι αποφάσεις που χρειαζόμαστε πρέπει να επιταχυνθούν. Οποιαδήποτε καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων σε αυτόν τον πόλεμο σημαίνει απώλεια περισσότερων ανθρώπινων ζωών".

Tags
Back to top button