Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Χτύπησε την πρώην σύντροφο του στη μέση του δρόμου- Την έσωσαν περαστικοί

Ένα τραγικό περιστατικό έγινε χθες βράδυ Τετάρτης στην οδό Γαζή, στον Βόλο, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το TheNewspaper.gr, 50χρονος επιτέθηκε στην πρώην σύντροφο του, επίσης 50 ετών. Μάλιστα, η γυναίκα σώθηκε από περαστικούς, που του φώναξαν να την αφήσει, αναγκάζοντάς τον να σταματήσει τη βίαιη επίθεση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των περαστικών, η γυναίκα, εμφανώς ταραγμένη, τους αποκάλυψε πως ο πρώην σύντροφός της την είχε απειλήσει στο παρελθόν με μαχαίρι και πως είχε μόλις πρόσφατα βγει από ψυχιατρική κλινική.

Το σημερινό επεισόδιο δεν περιλάμβανε την απειλή με μαχαίρι, ωστόσο η βία και η ένταση της επίθεσης προβλημάτισαν έντονα όσους ήταν παρόντες. Παρά τις παραινέσεις των περαστικών να καλέσει την αστυνομία, η γυναίκα αρνήθηκε να το πράξει, αφήνοντας τους αυτόπτες μάρτυρες ανήσυχους για την ασφάλειά της. Το περιστατικό έρχεται να προσθέσει μια ακόμη σκοτεινή σελίδα στα αυξανόμενα κρούσματα έμφυλης βίας, με πολλούς να ζητούν πιο αποφασιστική δράση από την κοινωνία και τις αρχές.

Το θέμα παραμένει ανοιχτό, καθώς οι περαστικοί συνεχίζουν να εκφράζουν την ανησυχία τους για το μέλλον της γυναίκας, η οποία επέλεξε να μην αναζητήσει βοήθεια από τις αρχές, παρά τον κίνδυνο που αντιμετώπισε.

Tags
Back to top button