Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νέα Ζηλανδία: Πατέρας και τα παιδιά του που αγνοούνταν για 3 χρόνια βρέθηκαν σε σπηλιά (Βίντεο)

Πατέρας και τα τρία του παιδιά βρέθηκαν να ζουν σε έρημη σπηλιά τρία χρόνια μετά την εξαφάνισή τους στη Νέα Ζηλανδία, ενώ είναι καλά στην υγεία τους. Μάλιστα βίντεο δείχνει τους αγνοούμενους μέσα στο δάσος, με κυνηγούς να καταγράφουν την στιγμή και να την προωθούν στην Αστυνομία.

Πρόκειται για έναν πατέρα, μαζί με την κόρη του η οποία είναι τώρα 11 ετών, έναν γιο, 9 ετών, και μια μικρότερη κόρη, 8 ετών, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί από την πόλη Marokopa της Νέας Ζηλανδίας τον Δεκέμβριο του 2021.

Έκτοτε είχαν αναφερθεί στην Αστυνομία πολλά περιστατικά στα οποία ανέφεραν ότι είδαν τον άνδρα αλλά όχι τα τρία παιδιά, ανησυχώντας ακόμη περισσότερο την οικογένειά του η οποία δεν μπορούσε να τους εντοπίσει.

Το τελευταίο βίντεο το οποίο πήρε και το φως της δημοσιότητας είναι και η τρανή απόδειξη για την μητέρα των παιδιών και σύζυγο του άνδρα, ότι τα παιδιά της είναι ζωντανά, με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη και πανευτυχής.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που είναι όλα εκεί. Τόσο ανακουφισμένη που βλέπω και τα τρία μωρά μου. Είναι όλα ζωντανά».

Ο άνδρας είναι φυγάς και καταζητούνταν από την Αστυνομία, για ένοπλη ληστεία την οποία είχε διαπράξει το 2023, ενώ η γυναίκα του, είχε δηλώσει δημόσια πως της «έκλεψε τα παιδιά» και της τα στέρησε.

Η Αστυνομικές Αρχές βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό του, και των 3 ανήλικων παιδιών, μετά το τελευταίο βίντεο το οποίο θεωρείται και η μεγαλύτερη πειστήρια απόδειξη ότι πρόκειται για εκείνον. Ήδη έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν εντατικά, και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Tags
Back to top button